topovat ověřit
  • ID: 386040
  • vloženo: 13.10.2024
  • 17x

Štěňátka hovawarta

  • Hovawart
  • na prodej
  • s PP FCI,
  • Štěnovický Borek (Okres Plzeň - město)

Chovatelská stanice od Zvonících podkov přijímá předběžné rezervace na štěňátka hovawartů s PP po zahraničním spojení.
K odběru budou zhruba v polovině měsíce prosince, takže pokud chcete dát Vánocům zcela jiný rozměr, máte možnost :-D Štěně jako budoucí partner, kamarád a neodmyslitelný člen rodiny pro násldhujících x roků je skvělá volba.
Hovawart je plemeno pro multifunkční použití. Je velice chytrý pro mnoho psých sportů nebo pro např. canisterapii. Vhodný do rodiny s dětmi, do města, ale také na statek se zvířaty . Po plné socializaci má jen minimum limitů. Nutný je však důsledný, ale laskavý výcvik.
Otec budoucích štěňátek je polský šampion krásy ZIRI Las Księżniczek
C.I.E. Mezinárodní výstavní šampion, Grand šampion Polska, Junior šampion Polska, Šampion Dánska, Šampion Německa VDH a má mnoho dalších výstavních ocenění. Složil zkoušky z výkonu BH, FPr1, OB-0. Má všechny důležité zdravotní testy ED 0, OCD-bez nálezu, DM N/N, oči zdravé, štítná žláza normální, Lokus D N/N, NZB (RZV). Především je to však strašně milý a přátelský pes, který dělá plemenu hovawart jen tu nejlepší reklamu ve všech ohledech.
Nastávající maminka je naše Beily Micailve. Nyní očekáváme její třetí a poslední vrh, vždy byla pro své potomky vzorným příkladem. Ve výstavním kruhu si vyběhala CAC, vítěz třídy, krajský vítěz, oblastní vítěz. Je ve výcviku sportovní kynologie kde zatím složila zkoušky BH - VT, IBGH1, FPr1, ZZO, ZOP. Má všechny standartní zdravotní testy a také spoustu nadstandartních HD A, ED 0/0, oči OK, DM N/DM, štítná žláza OK, srdce OK, lokus D D/D. Je to naše vysněná holka, která náš domov neskutečně povznesla a je to osobnost, které již navždy patří naše srdce.
Pro více informací mne můžete kontaktovat na emailové adrese napsat email nebo na telefonním čísle Zobrazit telefon ráda zodpovím veškeré Vaše dotazy. Také nezávazná návštěva je vítána.
www.odzvonicichpodkov.webnode.cz

Cena: 30 000 CZK

plemeno: Hovawart
počet štěňat: 5 psů / 1 fenka
typ inzerátu: Prodám pejska
průkaz původu: s PP FCI
stáří pejska: nenarozená
datum odběru: (13.12.2024) za 1 měsíc, 25 dnů
místo odběru: Štěnovický Borek (Okres Plzeň - město)
inzerent: od Zvonících podkov
účet od: 27.02.2022