topovat ověřit
  • ID: 385805
  • vloženo: 08.09.2024
  • 30x

štěňátka výmarského ohaře k odběru

  • Výmarský ohař krátkosrstý
  • na prodej
  • s PP FCI,
  • Český Těšín (Okres Karviná)

Štěňátka výmarského ohaře s PP k odběru začátkem září.
Zadáme štěňátka výmarského ohaře s PP pod záštitou CHS Silesian Weim - vrh F.
6.7.2024 se nám narodily dvě holčičky a dva kluci.
Momentálně volná ještě jedna holčička a jeden chlapeček.
Štěňátka mají krásnou stříbrnou barvu, nádherně modelované hlavy a silné kostry. Chlapečci už mají sestouplá varlátka a všichni mají nůžkový skus.

Matkou vrhu je naše úžasná a milovaná Cassie Silesian Weim, krásná, elegantní, ušlechtilá fena s klidnou a vyrovnanou povahou, ovšem ostrá na škodnou. Je to skvělý hlídač. Cassie je výstavně velmi úspěšná fena, která se vždy prosadila v silné konkurenci ostatních výmarských ohařů a získala na mezinárodních, klubových i národních výstavách tituly nejvyšší,.. jako je BOB, BOS,BIG. Cassie je zvyklá vyrůstat s malými dětmi i ostatními psy. Má přátelskou a nekonfliktní povahu. Jedná se o třetí vrh Cassinky a i z tohoto vrhu očekáváme opět krásné a zdravé jedince, jako tomu bylo v předchozích vrzích. Potomci Cassie jsou výstavně také velmi úspěšní.

Otcem vrhu je krásný šestiletý pes Delusion Gray Arrow "DAVE". Dave pochází z velice úspěšné a uznávané CHS GRAY AAROW v Polsku.
Je to pes klidné a přátelské povahy, což je pro nás velmi důležité. Kryjeme vždy pouze v zahraničí a investujeme do kvalitních krycích psů pro oživení nové krve v chovu.

Oba rodiče jsou šampióni C.I.B., C.I.E.
Cassie má složené ZV, ZVP, PZ a LZ vše v první ceně. Je to vášnivý lovec a je také pravidelně využívána na honech.
Rádi bychom našli pro naše štěňátka aktivní a hlavně milující majitele, kteří budou trávit se svým novým čtyřnohým parťákem co nejvíc času .
Štěňátka budou mít krácené proutky, budou řádně očkovaná, odčervená, vymazlená, socializovaná a s euro pasem. Do nových domovů dostanou štěňátka krásnou výbavičku, pytel granulí a spoustu dárečků k tomu. Poskytujeme majitelům celoživotní chovatelský servis, a také bychom rádi v nových majitelích našli nové přátelé.

Pro více informací volejte na Zobrazit telefon nebo pište na napsat email
MVDr.Ivana Počinková
Na všechny vaše dotazy vám moc rádi odpovíme.

Cena: 20 000 CZK

plemeno: Výmarský ohař
varieta: Krátkosrstý
počet štěňat: 1 pes / 1 fenka
typ inzerátu: Prodám pejska
průkaz původu: s PP FCI
stáří pejska: 2 - 4 měsíce
datum odběru: (10.09.2024) Ihned
místo odběru: Český Těšín (Okres Karviná)
inzerent: Silesian Weim
účet od: 18.02.2023