topovat ověřit
  • ID: 385651
  • vloženo: 26.08.2024
  • 11x

štěňátka American Bully XL

  • American bully xL bully
  • na prodej
  • s PP FCI,
  • Medlov (Okres Brno - venkov)

Štěňátka ze spojení Luna a Bumblebee, narozena 11.08.2024.

The Bullax Luna – import z Belgie – rodinný pes, vyrůstající s našimi dětmi, nekonfliktní se psy a jinými zvířaty, miluje lidi. Je výstavně úspěšná a plně zdravotně testovaná – dysplazie kyčelního a loketního kloubu, ramen, kolen – pately, spondylóza páteře, srdce a genetické Embark testy. Vše s certifikáty.

Dcera The Bullax Magnum, vnučka Bossy´s Rickers a Primeyards Cyrus, pravnučka Bossy´s Willy Wonka, Primeyards The Rock a Handsome Havoc atd.

TBK´S Bumblebee – import z USA, žije mimo EU – rodinný pes, nekonfliktní se psy včetně psích samců. Je výstavně úspěšný a zdravotně testovaný – dysplazie kyčelního a loketního kloubu, srdce a DNA testovaný na ataxii, retinální atrofii, hyperurikosurii a degenerativní myelopatii. Vše s certifikáty.

Syn Bossy´s Willy Wonka a Bossy´s Delilah, vnuk Primeyards Mr. Markoff a Bossy´s Staxx, pravnuk Bossy´s Adios, Coleones King, Primeyards Butterscotch atd.

Z tohoto spojení očekáváme štěňátka s mohutnou stavbou těla, milující a nekonfliktní povahy. Předpokládaná velikost v dospělosti bude v ABKC standardu pro AB XL.

Štěňátka budou při odběru řádně odčervená, očkovaná, čipovaná, veterinárně vyšetřená, s ABKC registrací, Europasem a startovacím balíčkem. Nabízíme chovatelský servis včetně pomoci s výchovou a výcvikem, případně přípravou na výstavy.

Rezervace štěňátka je vázaná rezervační smlouvou a rezervačním poplatkem. Volní poslední dva pejsci. Cena od 40000 Kč.

Kupírování uší je v České Republice zakázané dle zákona č. 246/1992 Sb., na ochranu zvířat proti týrání.

Cena: dohodou

plemeno: American bully
varieta: XL bully
počet štěňat: 2 psy / 0 fenek
typ inzerátu: Prodám pejska
průkaz původu: s PP FCI
stáří pejska: 0 - 2 měsíce
datum odběru: (30.09.2024) za 14 dnů
místo odběru: Medlov (Okres Brno - venkov)
inzerent: Real Best Bullies
účet od: 12.02.2024