topovat ověřit
  • ID: 385463
  • vloženo: 11.08.2024
  • 48x

Uruguayský cimarron (uruguayský cimarron) s PP

  • Uruguajský cimarron
  • na prodej
  • s PP FCI,
  • Bratislava Ružinov (Okres Bratislava II)

Nejlepší chovatelská stanice Uruguayských Cimarronů v Evropě - Cerberus Illusion - přijímá rezervace na štěňátka z našeho jubilejního 10. vrhu. Je tomu již 10 let, co se věnujeme chovu tohoto fantastického plemene, vytvořili jsme nejen několik pracovních linií, ale dokonce jsme měli možnost pracovat už se 4 generacemi. Z generace na generaci se naše psy učí snáze, a i když je někdo chce pouze jako milujícího člena rodiny, moudrý pejsek, který rychleji pochopí svého pána, je výhrou v loterii.

Jako vždy, oba rodiče jsou zdravotně testováni – bez dysplazie kyčelních a loketních kloubů (HD - A/A, ED 0/0, vynikající páteř). Jelikož od začátku chovu považujeme zdraví za to nejdůležitější, objevily se u nás již 4 generace psů bez dysplazie!

„Výborný zdravotní stav, úžasná povaha, pracovní schopnost a anatomie podle standardu FCI jsou nejdůležitější faktory v našem chovu.“

Oba budoucí rodiče mají fantastickou povahu – mají rádi malé děti, jsou nekonfliktní a otevření, dobře vycházejí s jinými psy a svému člověku jsou skvělými partnery v každodenním životě. Oba jsou vícenásobní šampioni několika zemí a mají také mnoho pracovních zkoušek. Pokud hledáte čtyřnohého přítele na sportovní kynologii, poslušnost (včetně obedience, rally), stopování (resp. mantrailing, nose work), obranu, triky – v tomto vrhu budeme mít zcela jistě pro Vás vhodné štěně.

Pro Uruguayské Cimarrony z naší CHS je charakteristický nejen krásný anatomický vzhled a fantastický pohyb, ale i absolutní loajalita ke svému pánovi a své rodině, úžasná přátelská povaha k jiným psům a zvířatům, vysoká inteligence, všestranný pracovní potenciál, který je zlepšován již u čtyř generací. Doma jsou nekompromisními strážci, kteří však nikdy neútočí bezdůvodně. V první řadě jsou však těmi nejvěrnějšími společníky, přičemž svou rodinu a pána jsou schopni chránit i za cenu svého vlastního života. Jsou stínem svého pána, na kterého se koukají jako na Boha.

Cimarroni jsou neustálým zdrojem radosti a pozitivní nálady. Díky mé schopnosti přesně zjistit povahu a potenciál každého štěňátka již v útlém věku, jsou také zárukou šťastného života každého majitele, protože každému vyberu jen takové štěně, se kterým bude šťastný.

Pokud toužíte po jednom z našich úžasných štěňátek, neváhejte mě kontaktovat e-mailem, kde představíte sebe, svou rodinu i prostředí, do kterého by štěně šlo.

Na fotkách jsou oba rodiče.

Cena: dohodou

plemeno: Uruguajský cimarron
počet štěňat: 1 pes / 1 fenka
typ inzerátu: Prodám pejska
průkaz původu: s PP FCI
stáří pejska: nenarozená
datum odběru: (11.08.2024) Ihned
místo odběru: Bratislava Ružinov (Okres Bratislava II)
inzerent: Cerberus Illusion
účet od: 31.08.2018
ODPOVĚDĚT >> telefon neuveden