topovat ověřit
  • ID: 384909
  • vloženo: 30.06.2024
  • 9x

Štěňata Anglického mastifa

  • Anglický mastif
  • na prodej
  • s PP,
  • Bruntál (Okres Bruntál)

Chovatelská stanice nabízí štěňátka něžného obra.
Maminka Sabra Mastiff du Tarn Garonne import z Francie 2.místo Francie 2022 a 3.místo Evropy v Paříži 2022 klidná přesto pošťaky nemá ráda (chraní si své území se štěňátky) a za tatínkem jsme cestovali do Itálie k juniorskemu evropskemu šampionovi a BOB 2022, Italskému šampionovi, IDS CHALONS en CHAMPAGNE 2024 - Multi šampionovi Zoran del Fracasso s výbornou vyrovnanou povahou

Než nás kontaktujete pár slov o anglickému mastifovi:

Působí dojmem ,,mouchy snězte si mě´´, ale má vždy dokonalý přehled o tom, kdo se pohybuje kolem jeho plotu. Mastif je vynikající, razantní a neúplatný hlídač, který zbytečně neštěká.

Za svou rodinu by dýchal. Hledáte-li rodinného mazlíka a ochránce, toto plemeno je jasná volba.

Než něco podnikne, důkladně to promyslí. Rozvaha a inteligence mastifovi rozhodně nechybí. I přes svou velikost je to hravý pes.

Ochotně a rád spolupracuje se svým pánem. Výcvik mastifa, se správnou motivací, není problémem ani pro méně zkušené majitele.

Procházky přírodou nebudou vaší noční můrou. Mastif téměř postrádá lovecký pud. Z jeho stoického klidu ho většinou nevyvede ani lesní zvěř.

I přes svou ohromnou velikost je tento moloss velmi něžný a vhodný k dětem. Ani na prudší dovádění vaší drobotiny nereaguje zbrkle nebo agresivně.

Mastif nevyžaduje dlouhé vycházky nebo běh u kola. Naopak. Spokojený bude, když mu dopřejete pravidelný přiměřený pohyb. Ideálně takový, kdy tempo bude určovat on sám.

I když váží stejně jako průměrný dospělý člověk, miluje mazlení. Je to velmi kontaktní pejsek, kterého budete mít stále nablízku. 

Mastif si je své fyzické síly velmi dobře vědom. Navzdory tomu je toto plemeno velmi lehce ovladatelné. Při správné výchově může mastifa klidně vyvenčit i vaše babička.

Jestli jste se dočetli až sem jsme rádi.

28.4. 2024 se narodilo 6 štěňátek 5 holek a 1 kluk.

Děťátka jsou už připravená do nových domovů. Odčervováni jsou pravidelně, očkovaní, čipování už mají také. Pet pasy jsou samozřejmostí.
Občas štěňátkům dá máma napít, ale už jsou krmena z misek jako velcí psi.
Jízda v autě taky bez potíží. Socializace mezi dětmi a ostatním členy smečky havanský psík, maltezký psík a občas procházející se kočka.

Více fotek a videí na fb Mastiffqueen.
Pro informace a cenu volejte: Zobrazit telefon
POZOR!!! Cena je individuální pro štěňátka do chovu a pro společníka, který nezradí.

Cena: dohodou

plemeno: Anglický mastif
počet štěňat: 1 pes / 5 fenek
typ inzerátu: Prodám pejska
průkaz původu: s PP
stáří pejska: 2 - 4 měsíce
datum odběru: (30.06.2024) Ihned
místo odběru: Bruntál (Okres Bruntál)
inzerent: Milan Labuzík
účet od: 30.06.2024