topovat ověřit
  • ID: 384615
  • vloženo: 11.06.2024
  • 83x

Flat Coated Retriever - hnědý pejsek s PP

  • Flat Coated Retriever
  • na prodej
  • s PP,
  • Heršpice (Okres Vyškov)

Chovatelská stanice Rainbow for Life, nabízí posledního čokoládového pejska ihned k odběru.

Pejsek je krásně stavěný, silné kostry, pěkného exteriéru, delšího rámce. Má výborným nos a velké vlohy pro práci. Má krásné osrstění, tmavě hnědé barvy a je klidnější, mazlivé povahy. Je to neskutečně kontaktní, citlivý a milující pejsek, velmi vnímavý a učenlivý. Je to nonstop "vrtiprdelka" a ocásek jede na plné obrátky. Miluje společnost a je šťastný, když má kontakt. Moc rád běhá a objevuje okolní svět, rád si přijde pro pomazlení a pak pokojně usne v náručí. Vše s nadšením aportuje a přináší, se svým nosem dohledá vše.
Má velké předpoklady pro výstavy, práci i chov. Hledáme mu proto správnou, milující rodinu, která dokáže využít jeho vysoký potenciál naplno a současně mu nabídne i láskyplný domov.

Je naučen hygienickým návykům, zná základní povely, povel na přivolání, je naučený na obojek i vodítko. Je správně socializován na ruch domácnosti i zvuky venkova, další zvířata. Je zvyklí na lidi, děti, jízdu autem a je vychováván v plně funkční smečce. Chodí na pravidelné přiměřené vycházky do terénu.

Pejsek je pravidelně očervován, je 2x očkovaný, čipovaný s vystaveným euro pasem a rodokmenem FCI. K pejskovi je dodána i podrobná lékařská zpráva, kde je zaznamenán jeho zdravotní stav. Je ošetřen šetrným antiparazitikem proti klíšťatům a jiné havěti.

Pejsek pochází ze zahraničního krytí a má zajímavý rodokmen. Oba rodiče jsou nadstandardně testování s výbornými zdravotními výsledky. DKK: A/A, DLK: 0/0, PL: 0/0, OCD: čistý, Správný nůžkový skus.

Rodiče jsou správní zástupci plemene, mají výbornou, vyrovnanou, milou povahu a jsou živějšího temperamentu. Matka je lovecky upotřebitelná fena a oba rodiče jsou šampioni krásy.
Novým majitelům nabízíme férový a transparentní přístup, zůstáváme s nimi v kontaktu a našich odchovům poskytujeme nadstandardní, doživotní chovatelský servis, pomoc s výchovou, výcvikem a další.

Více informací o rodičích, celém vrhu ale i o nás naleznete na našich webových stránkách www.rainbowforlife.cz

Prosíme o podrobné přečtení rezervačních podmínek. V případě vážného zájmu, nás neváhejte kontaktovat emailem.

Cena: dohodou

plemeno: Flat Coated Retriever
počet štěňat: 1 pes / 0 fenek
typ inzerátu: Prodám pejska
průkaz původu: s PP
stáří pejska: 2 - 4 měsíce
datum odběru: (11.06.2024) Ihned
místo odběru: Heršpice (Okres Vyškov)
inzerent: Rainbow for Life
účet od: 29.12.2022
ODPOVĚDĚT >> telefon neuveden